JUMBOBG MAGAZIN

Магазини Jumbo – София, Бургас, Варна, Русе, Пловдив и Стара Загора

Магазини Jumbo – магазините за малки и големи. Магазините, в които има всичко за всеки, за мама, за татко и за най-малките. Не е изненада, че всяко дете, влязло в Jumbo трудно си тръгва преди да обиколи всички рафтове с най-разнообразни играчки, да изпробва всички вълшебни костюми, а на изходите преди касите има и лакомства. Със затоплянето на времето непременно трябва да обърнете внимание на нашите предложения за игри навън, като велосипеди, баскетболни кошове, маси за тенис, различни по големина къщички и пързалки за игра. Звучи като истински детски рай, нали приятели. Но Jumbo не е само забавление. В каталога на Jumbo грижовните родителите могат да намeрят много предложения за училище и детската градина – тетрадки, пособия за писане, рисуване, както различни модели бельо и облекла за сезона. Всичко това е възможно заради желанието и подхода на Jumbo да съчетава полезното с приятното.
Магазини Jumbo са изключително притегателно място за българските домакини. Можем да се похвалим с изключително атрактивни промоции от аксесоари за дома. Предлагаме богат асортимент от пособия за кухнята, всекидневната, спалнята и детската стая. Различни модели, чаши, чинии и др. пособия за хранене, ароматни свещи и различни декорации за всички сезони. Това са само малка част от артикулите, на които се спира женското око (и не само) в Jumbo.
Помислили сме и за татковците. Всичко необходимо за обслужването на семейния автомобил, включително детски столчета и кошчета за най-малките бебета можете да намерите при нас. Имаме и практични инструменти за неотложните ремонти у дома, които са евтини и лесни за използване дори и от дами с дълъг маникюр.
Едно е ясно, ако се чудите какво да изберете за подарък за баща, майка, брат сестра, съпруг, съпруга, дете или внуче най-доброто решение е да посетите магазините на Jumbo. Там сред всички промоции ще можете да намерите най-подходящия подарък на примамлива цена. А ефектът, които ще постигнете е като от скъп и дълго търсен и ценен подарък.
Магазини Jumbo може да намерите на най-комуникативни локации в най-големите български градове – София, Бургас, Варна, Русе и Пловдив. За ваше удобство работим седем дни в седмицата от сутрин до вечер. Докато пазарувате, за ваше улеснение чувате и последните и най-актуални промоционални предложения. Помислили сме и за всички най-малки детайли. Докато пазарувате винаги на ваше разположение са нашите продавач-консултанти, за да ви помогнат в избора ви. На нашите каси ще ви обслужат приветливи служители и ще предложат различни по размер удобни торбички, в които да отнесете лесно у дома си вашите покупки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Магазин Jumbo

Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!