jumbo  catalog 2017

Скоро каталог Jumbo 2017 онлайн

И пак идват празници и въпросът, откъде да купим подаръци за малчуганите отново идва на дневен ред. Всички дечица, от най-малките до онези, които все още отказват да признаят, че вече са пораснали, очакват да получат желаната играчка и настъпващите великденски празници са идеален момент за това.Скоро …каталог онлайн на всички детски играчки както от Джъмбо така и от всички магазини за детски играчки в БГ.
Отчитайки това магазини за детски играчки Jumbo ви канят да ги посетите за да изберете от голямото многообразие от предложения, подготвени за вас специално по случай идващите празнични дни. Великденските промоции в Jumbo ще ви изненадат със своето многообразие и достъпност за клиенти със всякакви финансови възможности.
Със своята грижа за малки и големи, марката която всички вие познавате се утвърди в първи избор, когато говорим за магазини за детски играчки. И това неслучайно е така. Със своето многообразие от артикули, магазини Jumbo оглавяват всички класации за магазини не само за детски играчки, но и за аксесоари за дома.
Навън е вече истинска пролет и в нашите магазини ще намерите редица предложения за страхотно прекарване в парка, сред гората или просто на една отпускаща разходка. При нас можете да намерите спортни стоки, забавления за градината, канута, истински механични колички, колела, люлки, батути, бебешки колички и какво ли още не за весело прекарване на времето, когато се забавлявате заедно с децата си. Решенията ни за по-големите батковци и какички също не са за изпускане – ролкови кънки, баскетболни кошове, велосипеди и маси за тенис само част от атрактивните ни предложения.
Магазини за детски играчки Jumbo се намират на удобни локации в най-големите български градове. Ако си харесате нещо, което към момента не е налично в магазина, който сте избрали да посетите можем да ви го доставим само в рамките на няколко дни. Така не е нужно да обикаляте от магазин на магазин в търсене на заветната играчка. В същото време можете да разчитате, че ще си получите подаръка в уречения ден и с нужното гарантирано качество.
За да бъдете винаги в крак с нашите актуални предложения и да можете да се възползвате от най-големите ни отстъпки харесайте и нашата страница във facebook, откъдето можете да се информирате за всичко по-важно за Jumbo.
След всичко това, което ви разказахме не се бавете и разгледайте брошурите и каталозите на Jumbo с нашите актуални великденски предложения. Там ще намерите не само търсената от вас играчка, обещана за подарък, но и ценни идеи за артикули за училище, дрехи и аксесоари за домакинството.
Весели великденски празници! Очакваме ви в Jumbo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Магазин Jumbo

Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!