Верига магазини Jumbo

Познати на малки и големи в България верига магазини Jumbo е най-голямата верига магазини за детски играчки в страната. Те са предпочитани от всички заради големия си асортимент от качествени играчки за децата на изключително конкурентни цени. Със сигурност сте попадали на рекламата с подскачащото зелено човече, което децата толкова харесат. Образът му е толкова запомнящ се, че малките дечица започват да си припяват неговата песничка веднага щом го зърнат.
Щом веднъж посетите някои от магазините на Jumbo, вашето дете непременно ще запомни това с усмивка и с радост ще си спомня за приятното време прекарано там. Каталогът с промоции ще накара и по-големите да се усмихнат защото Jumbo е не само магазин за играчки, но в същото време предлага полезни продукти от ежедневието и за мака и татко. Затова ние сме предпочитана дестинация за пазар не само покрай празниците, но и през цялата година. А просторните паркинги правят всичко това толкова лесно и удобно.
Каталогът ни предлага над 10 000 позиции на производители буквално от целия свят – детски дрехи и играчки, домашни потреби, канцеларски материали, дрехи за големите и много други. Всеки, който ни е посетил се е убедил в голямото разнообразие от стоки, които предлагаме, а практичността и качеството им не се подлагат под съмнение.
Не се стряскайте от безбройните рафтове в огромните ни магазини. На ваше разположение винаги са нашите консултанти, които ще ви насочват за най-подходящия подарък за всеки повод и възраст. Искате да купите подарък за племенник или внук, а не знаете какво е актуално в момента. Не се тревожете, само кажете на нашите колеги пол и възраст на детето и те ще поемат нещата от тук нататък. Те ще ви предложат различни варианти, а за вас остава само да изберете най-подходящият според вашия бюджет.
Сайтът ни предлага възможност да се запознаете с най-новите ни промоции, да видите снимки на едни от най-популярните продукти в момента и разбира се да разберете къде можете да ни намерите. Също така имате възможност да поръчате и платите желаните от вас продукти и онлайн, без дори да се налага да ставате от стола си. Така винаги ще се сте сигурни, че това което иска вашето дете е налично и ще бъде доставено в удобно за вас време. В секцията за най-продаван артикул на месеца, можете да видите какво харесват другите за децата си за да бъдете улеснени още повече в избора си на подарък. В Jumbo има едни от най-притегателните играчки за децата – колела, сглобяеми къщички, електрически колички и таблети са само част от начините да накарате очите на вашето дете да грейнат от радост.
Нашият форум предлага място за дискусия за всичко, което касае нашите промоции. Тук можете да разгледате  каталога ни  за 2015 година и зададете въпроси за всичко, което ви касае, а нашият екип от специалисти ще се ангажира да ви даде компетентен отговор възможно най-бързо. И не на последно място – ако искате да стане част от тази магия наречена Jumbo за постоянно, то непременно вижте обявите ни за работа. Непрекъснато търсим нови хора, които обичат децата, а да ги даряват с усмивки е тяхно призвание.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Магазин Jumbo

Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!